Natrag
20.8.2017 00:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Oni se kriju iza vaših omiljenih serija!

10.6.2015 @ 23:13 Dulist dulist IN
12;12

Podijelite:

Drugi dan New Europe Marketa (NEM), sajma svih vrsta medija, koji je u Dubrovniku okupio istaknuta imena televizijske i filmske produkcije, završio je partyjem u povijesnoj jezgri.

U dubrovačkoj La Bodegi okupila se tako krema svjetske televizijske i filmske produkcije, a zatekli smo i producenticu megapopularnih Simpsona Bonnie Pietilu, kao i Tima Dalyja, zvijezdu CBS-ova hita ‘Državna tajnica’. Bonnie Pietila, trostruka je dobitnica nagrade Emmy za rad na Simpsonima, te osoba zaslužna za casting svih likova u seriji.

Daly je najpoznatiji po posuđivanju glasa za Supermana/Clarka Kenta u animiranoj seriji „Superman: The Animated Series“, po ulozi Joea Hacketta u sitcomu „Wings“, kao i po ulozi narkomana J. T.-ja Dolana u „Obitelji Soprano“, za koju je nominiran za nagradu Emmy.

Uz Pietilu i Dalyja u Dubrovniku su i druga zvučna imena poput Petera Nedermanna, Toma Fontane, američkog pisca i producenta poznatog, među ostalim i po seriji ‘Oz’ te Nigela McCreryja, autora serije ‘Nijemi svjedok’. Kako su se večeras zabavljali pogledajte u fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana