DuList IN

FOTO Oni se kriju iza vaših omiljenih serija!

New Europe Market Tim Daly Bonnie Pietila

Drugi dan New Europe Marketa (NEM), sajma svih vrsta medija, koji je u Dubrovniku okupio istaknuta imena televizijske i filmske produkcije, završio je partyjem u povijesnoj jezgri.

U dubrovačkoj La Bodegi okupila se tako krema svjetske televizijske i filmske produkcije, a zatekli smo i producenticu megapopularnih Simpsona Bonnie Pietilu, kao i Tima Dalyja, zvijezdu CBS-ova hita ‘Državna tajnica’. Bonnie Pietila, trostruka je dobitnica nagrade Emmy za rad na Simpsonima, te osoba zaslužna za casting svih likova u seriji.

Daly je najpoznatiji po posuđivanju glasa za Supermana/Clarka Kenta u animiranoj seriji „Superman: The Animated Series“, po ulozi Joea Hacketta u sitcomu „Wings“, kao i po ulozi narkomana J. T.-ja Dolana u „Obitelji Soprano“, za koju je nominiran za nagradu Emmy.

Uz Pietilu i Dalyja u Dubrovniku su i druga zvučna imena poput Petera Nedermanna, Toma Fontane, američkog pisca i producenta poznatog, među ostalim i po seriji ‘Oz’ te Nigela McCreryja, autora serije ‘Nijemi svjedok’. Kako su se večeras zabavljali pogledajte u fotogaleriji.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist