Natrag
20.8.2017 17:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO ‘Oldtimerski raj’ stigao na Stradun

25.9.2015 @ 18:04 Baldo Marunčić dulist IN
27;27

Podijelite:

Šesti međunarodni oldtimer auto rally ‘1000 kilometara Dalmacije 2015.’ u organizaciji Splitskog oldtimer cluba stigao je i u Dubrovnik!

Stari ljepotani nakon višednevnog puta po Dalmaciji u petak popodne stali su se odmoriti na najljepšoj ulici na svijetu, na radost mnogih, domaćih i turista, posebno dječice i zaljubljenika u automoto povijest.

Ovaj rally, u kojem sudjeluje dvadesetak vozila iz više europskih zemalja, specifičan je jer na njemu sudjeluju vozila starija od 30 godina, prvenstveno namijenjena za sportsku vožnju, a tijekom pet dana prošao je kroz Split, Skradin, Šibenik, Hvar, Jelsu, Sućuraj, Korčulu, Vela Luku, Orebić, Ston i danas Dubrovnik.

Sutra im slijedi put do Cavtata i Prevlake, čime će prijeći planiranih 1000 kilometara. Potom slijedi povratak u Split. Želimo im sretan put!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana