DuList IN

FOTO Odjel za mlade Gradske knjižnice proslavio svojih prvih 20 godina rada!

FOTO Odjel za mlade Gradske knjižnice proslavio svojih prvih 20 godina rada!

Središnji program obilježavanja 20. rođendana održao se večeras u prizemlju knjižnice, točnije u Dječjem odjelu kojega se mongi odrasli rado sjećaju!

-Odjel se osnovao 1996. u onom poratnom teškom vremenu. Knjižnica je tada dobila novu zgradu u kojoj je i danas. Cijelu ovu godinu mi kroz razne aktivnosti slavimo 20 godina djelovanja. Danas smo uredili naš prostor u stilu 90-ih odnosno u stilu koji je obilježio te početke. Pa smo tako pripremili računala sa starim video igricama koje su jedine tada bile dostupne djeci. Sve to je u cilju buđenja nostalgije i lijepih sjećanja svima koji su svoje vrijeme ovdje provodili – poručila je knjižničarka Zlatka Mustahinić.

Mnogi mladi pohrlili su na rođendansku zabavu Gradske knjižnice. Posebni gosti slavlja bili su prvi članovi odjela za mlade koji je nastao u poratnom razdoblju, 1996. godine.

-Jedna sam od privih korisnika dječjeg odjela u knjižnici. Nekad je bilo drugačije, bilo nas je više i svo vrijeme koje danas djeca provode kod kuće za računalom, smo mi provodili baš ovdje. Puno smo se više družili, ali vremena se mjenjaju, pa je baš lijepo doći ovdje i probuditi neke stare uspomene – poručila je knjižničarka dječjeg odjela, Deša Ficović-Kosović.

Za dašak nostalgične atmosfere sa proslave rođendana zavirite u našu fotogaleriju.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist