DuList INDuList PROMO

FOTO Novootvoreni salon mode Atlantic – stil za pravog muškarca!

FOTO Novootvoreni salon mode Atlantic - stil za pravog muškarca!

Vrhunska muška moda od danas stanuje u Dubrovniku. Salon mode Atlantic otvorio je svoja vrata na adresi Dr. Ante Starčevića 24, na prvom katu poslovno trgovačkog centra Atlant.

Svaki muškarac u ovom salonu mode može pronaći nešto za sebe; od casual odijela za svaki dan, poslovnih do odijela za posebne prigode.

Cjelokupna ponuda dostupna je u svim veličinama, a najvažnije je napomenuti kako se mogu kombinirati sakoi i hlače različitih veličina.

Salon mode Atlantic se bazirao na nekoliko svjetski poznatih brandova poput Digel, Benvenuto i Stones, različitog cjenovnog ranga. Također, krojevi odijela su različiti; od klasičnih do užih modela.

Pored odijela, Atantic se može pohvaliti velikim izborom strukiranih i klasičnih košulja brandova Casa moda i Venti, leptir mašni i kravata različitih boja i uzoraka, prsluka, džempera s udijelom kašmira i kaputa, te kožnih remena. Cjelokupna ponuda prati najnovije trendove u bojama i uzorcima.

Uz ljubazno osoblje i osobni pristup svakom kupcu, obavite kupnju u salonu mode Atlantic i budite kvalitetno odjeveni u svim prilikama!

Raznovrsnu ponudu i djelić atmosfere s otvaranja salona, pogledajte u fotogaleriji!

Informacije na broj telefona 020 550 090 ili putem e-maila: office.smatlantic@gmail.com

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović