Natrag
19.11.2017 06:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Nova donacija župe sv. Mihajla OB Dubrovnik

25.7.2016 @ 15:04 Hrvoje Curić Grad
6;6

Podijelite:

Župa sv. Mihajla donirala je dva moderna bolesnička kreveta s pripadajućim madracima i ormarićima Odjelu neurologije OB Dubrovnik u vrijednosti od 13.100 kuna.

Novac za krevete prikupljen je kroz akciju ‘Kuna nedjeljom za Caritas’.

-Naši vjernici svake nedjelje su pomogli prikupljajući novce za ovu donaciju. Nadam se da ćemo ovakvim djelima osvijestiti sve naše sugrađane da i oni djeluju humanitarno, jer to imaju u sebi samo im se treba pružiti prilika- izjavio je župnik Župe sv. Mihajla Lapad don Robert Ćibarić.

-Donacija ove dvije moderne postelje s pripadajućim madracima i ormarićima nam puno znači. Naši pacijenti na Odjelu neurologije su mahom pacijenti koji su imali moždani udar pa su ili potpuno ili slabo pokretljivi. Kreveti će definitivno pomoći komforu naših pacijenata, ali i bolničkom osoblju u pružanju njege i liječenju pacijenata – poručio je šef Neurološkog odjela dr. Denis Čerimagić.

Podsjetimo, ovo je druga donacija ove godine Župe sv. Mihajla dubrovačkoj bolnici. Prva je bila u veljači kada je donirana sprava Odjelu za fizikalnu terapiju u vrijednosti od 43.000 kuna.

Komentari

O autoru: Hrvoje Curić


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana