DuList IN

FOTO Nikolijada za Dva skalina napunila Lazarete!

Humanitarna Nikolijada

Humanitarni koncert – Nikolijada sinoć je napunila Lazarete, a sve u duhu akcije za udrugu Dva skalina!

Ukupno 58 izvođača popelo se na binu i otprašilo koncert za pamćenje kako bi pomogli potrebitima i uljepšali im ove blagdane, a sudeći po broju ljudi koji su proveli Svetog Nikolu u Lazaretima, akcija je izvedena uspješno!

Naime, administratori nedavno pokrenute Facebook stranice 'Dubrovačka Rock i Metal scena' u suradnji s Klubom Lazareti i Art Radionicom Lazareti organizirali su Nikolijadu u svega nekoliko dana, kako bi skupili novac za Dva Skalina, ali i probudili pomalo uspavanu dubrovačku glazbenu scenu i publiku, a prijavljeni bendovi pokazali su i kako imaju srce za akcije, za djecu, te želju i volju da se scena budi. Poseban je bio i jedna detalj – Atlantida se nakon čak 19 godina ponovo popela na binu Lazareta, a uz nju još i osam bendova, pet izvrsnih mladih repera te devetero plesača iz studija 3V.
Organizatori napominju kako će uskoro i na Facebook stranici Dubrovačka rock i metal scena biti objavljen iznos koji je prikupljen sinoć, a dotad uživajte u fotogaleriji Tee Stjepović.
 

Izvođači koji su sudjelovali na koncertu i kojima se grupa Dubrovačka rock i metal scena zahvaljuje su:
Mihael Klaić i Ivan Perić, Luka Burky Pažin, Inochente i Kilari, Plesni studio 3V, Neverin, Crockers, Materijalna šteta, Leopold, Krakatoa, The Pandora, Prima Vista, 69'ers, te Atlantida.

 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist