DuList IN

FOTO Nikad bogatiji Mediteranski sajam!

FOTO Nikad bogatiji Mediteranski sajam!

Drugog dana 12. Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u hotelu Tirena održana je i svečanost otvaranja te svečana dodjela priznanja.

Kulturno umjetnički program održali su Slavonski romantičari i Cane i dalmatinske klape.

Inače, uz bogatu ponudu i susret izlagača i kupaca, na dvanaestom izdanju Mediteranskog sajma održane su radionice za djecu i mlade pod nazivom ‘Seminar pravilne prehrane’, kao i radionica udruge DEŠA. Održana su i predavanja ‘Novi zakon o GMO – prilika za Hrvatsku’ prof.dr. Valerije Vrček, ‘Nanotehnologija – novi izazov za sigurnost hrane’ dr. sc. Ivane Vinković Vrček, ‘Mjere ruralnog razvoja u RH’ (Mia Hrnić i Marijana Puljas), ‘Financiranje malog gospodarstva i ESI projekata’ (dr.sc. Mira Krneta) te ‘Alpe-Adria regije slobodne od GMO’ (Marijana Petir).

I ove godine bit će održan Mediteranski stol, uz prezentaciju kuharskih radionica (pripravljanje hrane, pokretna kuhinja), kada gastro dizajneri prezentiraju jelo, kruh, slastice i piće. U nedjelju se sajam otvara u 9.30, a u 10 i 30 održavaju se radionice Udruge DEŠA. U 18 sati se svečano zatvara Sajam.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist