Sport

FOTO Nema boljih od Brkatih slonova!

FOTO Nema boljih od Brkatih slonova!

Momčad Brkati slonovi pobjednik je četvrtog izdanja turnira na male barice Dubrovnik Kup.

U finalu su s minimalnih 1:0 (strijelac Toni Bačić) svladali Caffe bar Mirakul. Treće mjesto pripalo je momčadi Kordić d.o.o., koji je s 3:1 bio bolji od Centrala interijera. Trofej Fair Play pripao je momčadi Evo nas opet.

Nažalost, pred kraj utakmice počeo je pljusak, koji je ‘rastjerao’ većinu gledatelja. Kapetan Brkatih slonova Mihael Đuraš veliki prijelazni trofej primio je iz ruku nekadašnjeg vratara splitskog Hajduka Vladimira Balića. Najbolji igrač turnira je Toni Bačić (Brkati slonovi), dok je najbolji strijelac turnira Ante Daničić (Centrala interijeri) sa 6 postignutih golova. Prigodne poklone dobili su i suci turnira Božidar Butigan i Bartul Vukojević.

Jahači iz magle pobjednici su dječjeg turnira. U finalu su svladali branitelja naslova Elitu 1950. s 1:0 (Adrian Darrer, proglašen igračem turnira). Brinčani su Njirka i prijatelji, koji su s 9:1 tukli MNK Kenovu, uz čak šest pogodaka Balda Puljizevića, najboljeb strijelca turnira. Trofej Fair Play pripao je momčadi Judo klub Dubrovnik.

Kao i lani, tako i ove godine, posebna atrakcija bila je prijateljska utakmica dviju Torcida, Dubrovnik i Brda, u predigri finala. Nakon regularnog dijela završilo je 2:2, a domaćin je slavio nakon penala. Naravno, sve je zaokruženo torcidaškim dekorom – bengalkama i dimnim kutijama.

Dubrovnik Kup – Finale
Gruž, igralište OŠ Ivana Gundulića; Suci: Bartul Vukojević i Božidar Butigan
Brkati slonovi – Caffe bar Mirakul 1:0
Strijelci: 1:0 Toni Bačić
Brkati slonovi: Mihael Đuraš, Toni Bačić, Vlado Đurović, Rade Ljubišić, Matej Gaće, Antonio Pjević, Dario Marinović
Caffe bar Mirakul: Joško Vuličević, Dado Kristić, Antonio Kokanović, Maroje Kokanović, Ante Kovačić

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist