DuList IN

FOTO / NADOGRAĐIVANJE Postaje li Sea Star dio Star Warsa?

FOTO / NADOGRAĐIVANJE Postaje li Sea Star dio Star Warsa?

Zanimljive vizure primijetili smo danas u Gružu, na brodu Sea Star! Sudeći po gužvi koja se na njemu odvija, te mnoštvu radnika, čini se kako će i ovaj popularni izletnički brod uskoro postati dio scenografije za popularnu sagu Star Wars.

Naime, ono što smo primjetili su ‘novi’ dijelovi broda, koji neodoljivo podsjećaju na one unutar stare gradske jezgre, a vrijedi podsjetiti kako je DuList već i ranije pisao o lokacijama, osim Straduna i Banja, gdje će se saga snimati.

Prema našim tadašnjim izvorima dio filma bit će sniman na jednom brodu u Dubrovniku, koji je za te potrebe zakupljen na sedam dana. Gledajući u Sea Star, ne možemo se oteti dojmu kako se radi – upravo o njemu.

Podsjetimo, zbog ugovora o tajnosti koji su potpisali svi uključeni u ovaj projekt službene potvrde o snimanju na brodu nema, a još uvijek je nejasno ni hoće li samo unutrašnjost broda poslužiti kao scenografija ili će snimanje biti rađeno na pučini.

Vrijedi istaknuti i to kako je, prema najavam,  snimanje predviđeno od 9. ožujka do 16. ožujka s time da su prva dva dana pripreme terena.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist