Crna kronika

FOTO Na Novim Selima palo gotovo 13 kilograma marihuane

FOTO Na Novim Selima palo gotovo 13 kilograma marihuane

Dubrovačka policija u suradnji s carinom zaplijenila je u nedjelju gotovo 13 kilograma marihuane na graničnom prijelazu Nova sela na jugu Hrvatske, a zbog krijumčarenja su privedena trojica Albanaca u 20-im godinama, javljaju u ponedjeljak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kako se navodi u izvješću, ‘ulaznoj graničnoj kontroli na GP Nova Sela 15. siječnja, oko 10:30 sati, pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak, a s kojim su se u vozilu nalazile još dvije muške osobe u dobi od 23 i 26 godina, svi državljani Albanije’.
‘Temeljitom graničnom kontrolom policijskih službenika Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima carine, posumnjalo se na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je u posebno izrađenom bunkeru u unutrašnjosti vozila pronađen 21 paket s ukupno 12 kilograma i 700 grama marihuane’, istaknuli su iz Policije.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja trojica albanskih državljana su uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist