Sport

FOTO Mladost u polufinalu, ovacije dubrovačkim odbojkašicama!

FOTO Mladost u polufinalu, ovacije dubrovačkim odbojkašicama!

Odbojkašice ŽOK Dubrovnika izgubile su i drugi susret četvrtfinala doigravanja za prvakinje Hrvatske. Favorizirana zagrebačka Mladost je i u Gospinom polju bila bolja, nakon 0:3 u Zagrebu bilo je 1:3 (18:25, 25:20, 14:25, 20:25) u Dubrovniku.

Sjajna igra ekipe Mirjane Vreće i jednako tako odlična atmosfera na tribinama (posebno u drugom setu koji je otišao na stranu ŽOK Dubrovnika) bili su najbolji ključ za zatvaranje jedne po svemu neobične sezone. Nakon osipanja na startu, malo tko se nadao da će Dubrovkinje postići išta više od teške borbe za opstanak.

A one su odgovorile baš suprotno. Prava klapa igračica i sjajan pozitivan pristup donijeli su im plasman u najviši rang natjecanja, među osam najboljih, u prvu jakosnu skupinu. To ujedno znači da dogodine nema straha od ispadanja iz lige, već će se Dubrovkinje bez pritiska moći posvetiti utakmicama s najboljim hrvatskim ekipama.

Vrijedi stoga još jednom navesti sastav koji je ostvario ovaj za dubrovačku odbojku velik uspjeh: Lara Dežulović, Bojana Aleksić, Anđela Kalauz, Doris Bogoje, Ana Matušić, Sanja Curić, Ivana Marinović, Orsula Štaka, Anamarija Grgurević, Leona Leto, Nikolina Šare, Ana Matuško, Dora Kržić, Iva Adžić, Ivana Mišković i Marina Radić, pod vodstvom trenerica Mirjane Vreće i Pauline Prkačin.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr