Grad

FOTO Mladi glumci i recitatori oduševili u Kazalištu!

FOTO Mladi glumci i recitatori oduševili u Kazalištu!

Mladi glumci i recitatori dubrovačkih osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova svojom kreativnošću kao i kvalitetom radova oduševili su brojnu publiku okupljenu sinoć u Kazalištu Marina Držića u sklopu pete radionice ‘Drame i poezija. Radionica se odvija u okviru cjelogodišnje manifestacije “Forum mladih”.

Zbog velikog broja prijavljenih sudionika ovogodišnja radionica bila je podijeljena na dva dijela, odnosno u dvije skupine.

U prvoj skupini nastupili su predstavnici dubrovačkih osnovnih škola, a okupljenoj publici predstavili su se s čak 21-om točkom dok su se učenici srednjih škola i učeničkih domova predstavili s 11 točaka.

Svojim nastupima, kreativnošću, kvalitetom izvedbi i razigranošću pokazali su puni smisao Foruma mladih čiji je cilj poticanje upravo kreativnosti djece i mladih u svi vidovima stvaralaštva.

Dubrovačka djeca i mladi svoju kreativnost pokazat će i na sljedećoj manifestaciji Foruma mladih, a riječ je o radionici “Mladi kantautori i bendovi” koja će se održati 22. ožujka u Klubu mladih Orlando.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist