DuList IN

FOTO Lijepa Iva Balaban izgleda bolje nego ikad!

FOTO Lijepa Iva Balaban izgleda bolje nego ikad!

Na otvaranju izložbe o hrvatskom dizajnu u Luži susreli smo i lijepu Ivu Balaban, koja se u Dubrovniku nalazi na odmoru.

Podsjetimo, nekadašnja manekenka i Kraljica Hrvatske 1995. te četvrta na izboru Kraljica svijeta u modnim krugovima poznata je kao žena besprijekornog stila i nepogrešivog modnog ukusa, a mnogi je smatraju najbolje odjevenom Hrvaticom.

Inače, Balaban je već trinaest godina sretno udana za poznatog nogometaša Boška Balabana i ponosna je majka troje djece – Tashe, Ivana i Tesse. Zanimljivo je da joj je baš Dubrovnik posebno važan u životu, jer upravo se u Hotelu Excelsior 2002. godine vjenčala za svog današnjeg supruga.

Lijepa Riječanka, koja je u manekenskoj karijeri, ali i kao supruga nogometaša, proputovala i živjela po cijelom svijetu, proteklih godina bacila se i u poduzetničke vode. U proljeće 2012. godine s Mirelom Forić Srna pokrenula je modni portal Buro 24/7, a nakon što je u jesen 2014. izašla iz tog projekta u veljači ove godine pokrenula je novi modni i lifestyle portal journal.hr.

Iva nam je rado pozirala među dizajnerskim proizvodima u lijepoj ljetnoj haljini.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist