Natrag
19.8.2017 11:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Lena Kramarić predstavila ‘Strategije preživljavanja’

31.5.2015 @ 21:35 Baldo Marunčić Kultura
15;15

Podijelite:

Izložba Lene Kramarić ‘Strategije preživljavanja i druge kombinirane tehnike na platnu’ otvorena je u nedjelju navečer u Luži.

Izložbu je pred velikim brojem prijatelja i ljubitelja njenog rada otvorio povjesničar umjetnosti Ivan Viđen.

Podsjetimo, Lena Kramarić rođena je 1982. godine u Zagrebu. Nakon završene Škole primijenjene umjetnosti i dizajna (grafički odsjek) u Zagrebu upisuje Akademiju likovnih umjetnosti (nastavnički odsjek, smjer slikarstvo) kojeg završava 2008. godine te nastavlja obrazovanje na Poslijediplomskom doktorskom studiju slikarstva pod mentorstvom prof. D. Sokića.

Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU). Uz samostalnu umjetničku djelatnost radi i kao prof. likovne umjetnosti u Privatnoj gimnaziji Dubrovnik, vodi različite likovne tečajeve i radionice te se bavi grafičim dizajnom, ilustracijom i uređenjem interijera.

Izložba ostaje otvorena do 26. lipnja 2015.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana