Natrag
23.10.2017 21:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Kome se ‘nivelira’ placeta iza Katedrale?

18.1.2014 @ 13:46 Baldo Marunčić Grad
6;6

Podijelite:

Placeta u ulici Ilije Sarake iza Katedrale već se nekoliko tjedana obnavlja. Uklanjaju se plovani žali, pripremljen je isklesani kamen.

Međutim, umjesto da se vode rasprave o tome treba li ostaviti plovane žale ili ih je bolje zamijeniti kamenom, stanovnike Karmena muči veći problem: sumnjaju da će i ta placeta uskoro biti okupirana stolovima. Kao dokaz pokazuju skalin dodan na dnu placete.

– Pitamo se čemu još jedan skalin? Kome se priprema prostor na ovoj placeti? Sigurno se priprema za još stolova. Kao da nam je malo stolova u Gradu pa da još jednu placetu zauzmu. Ovo je možda jedina malo šira placeta da nije zauzeta- ističe stanovnica Karmena Dubravka Šimunović.

– Radnici koji rade na placeti kažu mi da se placeta izravnava zbog kiše. Živim u Gradu već 50 godina i nije mi jasno. Ova placeta je bila odlična, bilo je i gorih koje je trebalo popraviti. Ovo se ciljano radi za nekoga, a ubrzo će sezona pa ćemo saznati i za koga – dodaje Šimunović.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana