DuList IN

FOTO Koja će od ovih djevojaka večeras postati Miss?

FOTO Koja će od ovih djevojaka večeras postati Miss?

Večeras će se, s početkom u 20 i 30, odviti najljepši događaj na Stradunu – Izbor za miss Dubrovačko – neretvanske županije, a osam prelijepih djevojaka nastupit će i natjecati se za lentu najljepše.

Ljepotice su Đina Slijepac, Rea Bete Vanesa Kvasina, Andrea Ajdin, Ivana Buntić, Katarina Storić, Leonarda Tikvica i Mihaela Čagalj, a neke od njih mediji su imali priliku upoznati na druženju u Hotelu Valamar President.

Večeras će ljepotice imati dva revijalna izlaska, potom slijede pitanja žirija, sastavljenog od poznatih Dubrovkinja i Dubrovčana: Ines Vlašić, Marija Njavro, Ivan Karlić, Željko Raguž, Maja Vračarić Kuljiš, Romana Vlašić, te Doris Lepeš Matić.

Prije toga, na revijalnom izlazu, missice će nositi nakit Marine Benković – atelijer Peridot, torbe Borza Grupe, dioptrijske naočale oprike Van Gogh, ljetne haljine Džemile Dilberović-Lella Design, a u drugom revijalnom izlazu haljine Džemile Dilberović-Lella Design, torbe Borza Grupe, te sunčane naočale optike Van Gogh.

Večeras, u popratnom programu nastupit će Alen Nižetić, a najavljeni Linđo, zbog nedavnih tužnih događaja, neće nastupiti, no ljepotice i organizatori pripremit će kratki video u čast velikog Linđovca Đura Miletića.

Uslijedit će afterparty u Cele i La Bodege na kojeg su svi pozvani!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist