DuList IN

FOTO Kad tambura zasvira…

FOTO Kad tambura zasvira...

Ovakvu tamburašku festu Dubrovnik, a može se slobodno reći niti Hrvatska, nisu vidjeli – poručuju iz Culture Cluba Revelin.

Naime, prvi put na istoj su pozornici do pet ujutro u ovom klubu nastupila tri najpopularnija tamburaška sastava u zemlji, Bosutski bećari, Slavonia band i Mejaši. Atmosfera kakvu bi poželio svaki klub, ples i pjesma od prve do zadnje minute, od tamburaških standard, do autorskih hitova sva tri banda, pa do obrada rock i pop hitova, tamburaška je reprezentacija Hrvatske više nego opravdala taj epitet.

Kao vrhunac večeri, ili bolje rečeno jutra, sva su tri sastava na pozornici, zajedno s punim Revelinom izvela “Mojoj majci” i “Lijepa li si”. Nad najljepšim je gradom na svijetu svitalo, a publika, među kojom je bio i nemali broj stranaca kojima je ovaj glazbeni stil poprilično egzotičan, je iz sveg glasa pjevala.

Koncert “Tambura all stars” po unaprijed osmišljenom scenariju, pokazao se kao pun pogodak, ističu iz kluba, pa se već u Revelinu šuškalo kako bi mogla uslijediti turneja po istom obrascu.

Foto: Dino Avdić

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist