Sport

FOTO Jugaši remizirali s Barcelonetom

FOTO Jugaši remizirali s Barcelonetom

U 4. kolu A skupine LEN Lige prvaka Jug CO je remizirao s CNA Barcelonetom 9:9 (5:1, 2:3, 1:2, 1:3).

Jugaši su uraganski započeli susret te su do kraja prve četvrtine imali 7:2 pa se činilo da je susret već riješen. Međutim, uporni igrači španjolskog prvaka polako su stizali rezultat te su minutu i 53 sekunde prije kraja meča stigli na 9:9 golom Perronea iz peterca, a u idućem napadu pogađaju prečku. Potom je Joković pucao, a Lopez odbio loptu do stative. S 33 sekunde na semaforu španjolski trener Martin uzima tome-out i slaže napad za pobjedu. Ipak, šut završava u rukama Jugovog vratara Bijača.

Kod Juga CO po dva gola zabili su Joković i Lončar, a Macan, Fatović, Renzuto, Rašović i Lozina po 1. Vratar Bijač skupio je 9 obrana. Kod gostuju Mallarach je zabio dvaput, a po jednom Famera, Granados, Munarriz, Vrlić, Fernandez i Perrone.

 

GRUŽ NA NOGAMA

Ovacije za velikog Felipea

Pred sam početak utakmice na prozivci igrača Barcelonete Josip Vrlić pokupio je lijep pljesak dubrovačke publike, koja pamti sjajnog riječkog centra i njegove igre u kapici Juga u protekle dvije sezone. Ipak, prave ovacije doživio je njegov današnji suigrač, najbolji stranac u povijesti Juga Felipe Perrone. Neki gledatelji su se i ustali na noge u čast omalenom Brazilcu, pravom vaterpolskom ‘fantazisti’, ‘Messiju’ tog sporta, koji je nastupajući za vjerojatno najbolji sastav Juga u povijesti dubrovačkom klubu i gradu pod Srđem donio toliko sreće. Pamti Gruž velikog Felipe…

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist