Aktualno

FOTO: Je li minibus zadovoljio?

FOTO: Je li minibus zadovoljio?

Libertas Dubrovnik u suradnji s tvrtkom Presečki, zastupnikom za Isuzu autobuse, organizirao je predstavljanje i probnu vožnju niskopodnog autobusa, inače novog proizvoda Isuzua.

 Libertas trenutačno testira različite tipove autobusa ususret novom aranžmanu u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj kroz koji će se osigurati sredstva za obnovu flote.

-Doveli smo vam jedan autobus da vidite kako se proizvode mini busovi. Vi imate iskustva s njima. Nadamo se da će vam se dopasti, a inače sve su predispozicije ispunjene, posebno za smanjenje troškova, što nam danas treba u ovoj krizi i nadam se da će vas autobus zadovoljiti-rekao je predstavnik Presečki grupe iz Krapine Bojan Strehovec.

-Dobili smo autobus na testiranje. Riječ je o Isuzu kratkog tipa, ima kapacitet do 70 mjesta, a s njime možemo opsluživat nekoliko linija na području grada. To bi bila linija Gorica, Medarevo, Nuncijata, kao i druge linije, posebno blagdanima. Ovi autobusi dovest će do dvostrukog smanjenja troškova i imat ćemo priliku upoznat se s njima u tehničkom smislu – istaknuo je direktor Libertasa Đuro Deranja.

Također je istaknuo kako će se o uvođenju zglobnih autobusa, razmišljati nakon što se stvore preduvjeti, primjerice kad se stvore uvjeti za njihovo tehničko održavanje, što trenutačno nije moguće,  kao i uvjeti komuniciranja i kretanja u prostoru. 

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist