Natrag
20.9.2017 09:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO I u rujnu Stradun prepun turista

6.9.2013 @ 21:15 Baldo Marunčić Zanimljivosti
24;24

Podijelite:

Danas je grad bio okupiran s nešto više od sedam tisuća turista sa šest cruisera, koji su gotovo cijeli dan bili na vezu u Gružu i pred Gradom.

Stvorilo je to gužve, za neke možda i neočekivane budući da smo zagazili u mjesec rujan. Posebno je prometno bilo na Pilama na iskrcaju i ukrcaju turista, standardno na vratima od Pila, baš kao i kod javnog WC-a ispod Posata. Za sutra su najavljena tek dva broda, ali na njima čak šest i pol tisuća putnika, dok će nam nedjelja donijeti pet cruisera s deset tisuća i osamsto putnika. Dakle, opet će biti gužve na ulicama Grada.

A mi smo učinili đir gradom i Stradunom i zaključili da se zapravo i ne može zaključiti da je sezona u 'silaznoj putanji', jer najljepša ulica na svijetu i danas je bila prepuna ljudi.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana