Grad

FOTO Hotel Kompas otvara se krajem kolovoza, evo kako će izgledati!

FOTO Hotel Kompas otvara se krajem kolovoza, evo kako će izgledati!

Krajem kolovoza Hotel Kompas tvrtke Adriatic Luxury Hotels u Dubrovniku otvorit će svoja vrata kao novoobnovljeni hotel s četiri zvjezdice.

Investicija vrijedna 103,9 milijuna kuna uključuje temeljite izmjene na svim unutarnjim prostorima hotela, te stvaranje sofisticiranog, modernog hotela s naglaskom na jednostavnost i udobnost.

Radovi na rekonstrukciji Hotela Kompas odvijaju planiranom dinamikom te će se nakon potpune i opsežne rekonstrukcije, krajem kolovoza otvoriti s potpuno novim izgledom.

Novi hotel imat će 173 smještajne jedinice; sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera.

Novost u gastronomskoj ponudi hotela koji će uz glavni restoran i preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, je Zenith Bar koji će biti smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg će se pružati prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje.

Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi bit će potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji će nuditi široku paletu SPA usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.

Tekst i foto: ALH

Pročitajte još

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist

ZABAVA, AKCIJA, DRAMA Novi kino tjedan donosi…

Dulist