DuList IN

FOTO Helen Doron uručila ček na 30.000 kuna Domu Maslina

FOTO Helen Doron uručila ček na 30.000 kuna Domu Maslina

Helen Doron, osnivačica Helen Doron metode učenja, uručila je danas u hotelu Radisson Blu donacijski ček u iznosu 30.000 kuna ravnateljici Doma Maslina Ilijani Stojanović.

Inače, tiskovna konferencija održana je tijekom međunarodne konferencije, organizirane povodom obilježavanja 30 godina Helen Doron metode učenja.

– Konferencija franšizera Helen Doron metode traje do nedjelje, a okuplja oko 500 sudionika. S nama je vlasnica licence Helen Doron, kao i master franšizer za Hrvatsku Danijela Haralović. Iznos koji je doniran Domu Maslina prikupljen je prodajom majica tijekom skupa – rekla je za DuList Dubravka Merčep Kulaš iz dubrovačkog ogranka Helen Doron škole.

Podsjetimo, Helen Doron jedna je od vodećih svjetskih pedagoga, od 1985.godine razvija posebnu metodu učenja kojom bebe, djeca i tinejdžeri u dobi od 3 mjeseca do 19 godina uče engleski na način kako uče materinji jezik. Ove godine Helen Doron metoda slavi trideseti rođendan i izuzetna nam je čast ugostiti Helen Doron te preko 500 franšizera i učitelja iz cijelog svijeta.

Helen Doron Edukacijska Grupa danas je prisutna u 35 zemalja svijeta na preko 800 lokacija, a u Hrvatskoj smo prisutni od 2009.godine i to na 20 lokacija širom zemlje.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist