DuList IN

FOTO Frano Mašković u seriji o PR-ovcima

FOTO Frano Mašković u seriji o PR-ovcima

Mladi dubrovački glumac Frano Mašković nosi naslovnu ulogu u novoj dramskoj seriji 'Glasonogovornici'.

Uz Maškovića u ovoj dekadentnoj ansambl seriji o mladoj tvrtci za odnose s javnošću glume i Jadranka Đokić, Nataša Janjić, Mislav Čavajda, Marija Tadić, Dijana Vidušin i Stjepan Perić.
Radnja serije smještena je u urbani Zagreb, u cijelosti se odvija na pravim lokacijama, te se sadržajno bavi međuljudskim odnosima ljudi na pragu 30-ih godina te prvih životnih kriza koje su mladim protagonistima vrlo bliske.

Svaka epizoda opisuje jedno događanje kojim se Glasnogovornici bave u danom trenutku. Serija obiluje ljubavnim scenama, pa čak i nekim eksplicitnim scenama, no isključivo zato, kažu autori, što se htjelo ići na čisti naturalizam i prikazati ljude, noćni život i sam Zagreb onakvima kakvi doista jesu iza 23 sata.

Seriju producira Interfilm, dok režiju i scenarij potpisuje mlada, nagrađivana redateljica Sara Hribar ( 25), te joj se kao koredatelj pridružio i mladi redatelj Filip Filković Philatz.
 
U ostalim ulogama u pilot epizodi pojavljuju se što renomirani, i mladi glumci poput Marka Cindrića, Marije Škaričić, Andreja Dojkića, Dražena Šivaka, Filipa Lozića, Karla Mrkše, Aleksandre Stojaković, Ivane Jovanović, pa čak i u maloj cammeo ulozi tajanstvene šankerice možemo pronaći Jelenu Popović Volarić, kojoj je ovo još jedan mali come back na televizijske ekrane, bar kad je riječ o ovoj strani kamere. 

– U seriji se pojavljuju fantastični glumci, od nekih od njih priče tek dolaze u narednim epizodama, no forma je takva da ostavlja mnogo prostora i neizvjesnosti za gledatelja u scenarističkom i konceptualnom smislu. U glavnom castu imamo moju već standardnu omiljenu glumačku postavu, i ne bih mijenjala svoju "posadu" ni za što na svijetu. Cammeo pojave su briljantne, a bit će ih još, te neke od njih prerast će tu epizodističku kategoriju i zaigrati u idućim epizodama kao mnogo prisutniji i važniji likovi. No za to treba pričekati početak emitiranja. Sve drugo što bih mogla reći ulazilo bi u kategoriju " spoilera" – izjavila je Sara redateljica Hribar.

U pilot epizodi Glasnogovornika moći ćemo vidjeti i dio postave TBF-ovaca, koji u seriji vrlo autoironično tumače sami sebe – Mladen Badovinac, Saša Antić, i Luka Barbić. U seriji predstavljaju i svoj novi singl o čemu ekipa serije ne želi još mnogo govoriti, s obzirom da je do prvog emitiranja ostalo još nekoliko mjeseci, a serija će se reklamirati upravo dotičnim spotom, i pjesmom, do čega ćemo se morati još malo strpjeti.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist