Aktualno

FOTO Evo kako napreduje obnova Kompasa

Hotel Kompas Uvala Lapad obnova

Radovi na hotelu Kompas u Uvali Lapad, započeti početkom studenog 2014. godine, u punom su jeku. Hotel je to u sklopu Jadranskih luksuznih hotela, koji bi svoja vrata trebao otvoriti u visokoj sezoni 2015.

Inače, Kompas je otvoren davne 1968. godine, a uz investiciju od oko 100 milijuna kuna hotel će se ove sezone nuditi kao hotel s 4 zvjezdice. Prije obnove Kompas je raspolagao sa 115 smještajnih jedinica, a nakon obnove njihov će se broj popeti na 173.

– Investicijom vrijednom 103,9 milijuna kuna planira se potpuna rekonstrukcija hotela koja uključuje i temeljite izmjene na svim unutarnjim prostorima hotela, te stvaranje sofisticiranog, modernog hotela s naglaskom na jednostavnost i udobnost.

Novi hotel, koji će nakon otvaranja u visokoj sezoni 2015. imati zvjezdicu više, raspolagat će s 173 smještajne jedinice; sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera – naveli su krajem siječnja iz Jadranskih luksuznih hotela.

Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, istaknuto je dalje, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi bit će potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist