DuList IN

FOTO Evo kako je izgledala Bebekova ‘Lokrumska rapsodija’!

FOTO Evo kako je izgledala Bebekova 'Lokrumska rapsodija'!

Glazbena manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora završena je u nedjelju navečer koncertom popularnog Željka Bebeka, koji je oduševio dubrovačku publiku.

Bebek je nastupio u pratnji simfoničara i Tamburaškog orkestra CTK, a Lokrumska rapsodija, kako je sam Bebek nazvao svoju predstojeću koncertnu premijeru, ostvarenje je njegove dugogodišnje želje da ispjeva hitove Bijelog dugmeta i svoje solo hitove u pratnji simfonijskog, ali i tamburaškog orkestra.

Na pozornici im se pridružio i Bebekov bend, što je dodatno začinilo večer.

Tomislav Kašljević, poznati glazbeni producent i organizator manifestacije Lokrumske večeri – glazba kraj mora čovjek je koji je okupio veliki glazbeno-producentski tim za novi projekt Željka Bebeka, a u timu su još i Ante Gelo, Branimir Mihaljević i Josip Cvitanović. Za ovaj koncertni program i do sad najveći glazbeni projekt Željka Bebeka u njegovoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri, zanimanje javnosti raste iz dana u dan, pa su se o koncertu na Lokrumu raspisali i mediji u susjednim državama. Početkom studenog, Željko Bebek započinje koncertnu turneju s ovim glazbenim projektom. Turneja će ga za početak odvesti u Zagreb, u koncertnu dvoranu ‘Vatroslava Lisinskog’, potom u Beograd, u Sava centar te u Sarajevo, u Skenderiju.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist