Natrag
24.9.2017 23:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO EKSTAZA U HDZ-u Franković: Nakon osam godina slavimo u Dubrovniku!

21.5.2017 @ 21:56 Dulist Politika
10;10

Podijelite:

Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković rekao je u nedjelju kako je nakon većine prebrojanih glasova HDZ premoćni pobjednik izbora, a istaknuo je kako je uvjeren da će do sljedećeg vikenda imati više od 15 ruku u Gradskom vijeću Dubrovnika.

– Nakon prebrojanih većine glasova možemo utvrditi da smo HDZ i ja kao kandidat za gradonačelnika zajedno s mojim zamjenicama, premoćni pobjednici u gradu Dubrovniku. Nakon osam godina HDZ slavi u Dubrovniku – rekao je Franković.

– Naš koalicijski potencijal je jako velik i uvjeren sam da ćemo već do idućeg vikenda imati više od 15 ruku u Gradskom vijeću. Odredit ćemo i datum prve sjednice Gradskog vijeća i krenuti s objavom budućeg proračuna za 2018. godinu. Ne stajemo nego aktivno krećemo dalje. Nemamo vremena, grad mora ići dalje – napomenuo je on te dodao kako će kroz ova dva tjedna vodit afirmativnu kampanju.
– Poštujemo sve, ali vrlo teško je primati uvrede kakve sam ja primao. Teško je kada vas bivši gradonačelnik nazove ljudskom nulom. Ja tako ne bih nazvao nikad nikog u životu, ali to ovisi o njima i kazuje kakve su one osobe. Jasan je razmak glasova između mene i mog protukandidata Valentina Dujmovića – rekao je Franković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana