Natrag
20.10.2017 07:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Edukativna videoslušaonica EKV u Lazaretima

18.1.2014 @ 1:08 Mia Njavro dulist IN
17;17

Podijelite:

Petak navečer u Lazaretima bio je rezerviran za jednu od najvažnijih i najpoznatijih  grupa ex-yu scene – Ekatarinu Veliku, a edukativna video slušaonica kojoj su posjetitelji imali prilike nazočiti završila je s kratkim, ali zanimljivim kvizom.

Večer je započela kratkim dokumentarnim isječkom u trajanju od desetak minuta o EKV, potom je uslijedilo gledanje spotova i snimki live koncerata, a kviz koji je uslijedio sastojao se od tri ne toliko teška, ali svakako zanimljiva pitanja na koja su znali odgovoriti i ne samo ‘najzagriženiji’ ljubitelji ove grupe.

Kako su najavili organizatori večeri, pjesnik Galaktički Vapaj i glazbenik Damir Marić Omcho, ovakvih večeri u Lazaretima bit će još, a svaka od njih bit će posvećena nekom značajnom bendu.

Podijeljene su tri nagrade – ‘mp6’, TDK ili ‘Tite mi, dobra kazeta’  te ‘platinasta ploča’ grupe ‘Verbatim’.  Nagrade su dobili: treću Miloš Vučić, drugu Ana Maria Fistonić i prvu Sandro Prskalo. Svaki dobitnik uz zabavnu i kreativnu nagradu dobio je još i originalnu ulaznicu iz osamdesetih, kada je EKV nastupila u Lazaretima.

Svakako, ako ste prvu u videoslušaonicu propustili, bit će ih još – možda baš idući put bude vaša najdraža grupa…  A kako je protekla večer, pogledajte u fotogaleriji naše Tee Stjepović!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana