Sport

FOTO/ DUBROVNIK DUD BOWL Dodik i Muharemović su najbolji!

FOTO/ DUBROVNIK DUD BOWL Dodik i Muharemović su najbolji!

Maja Dodik i Ajdin Muharemović, oboje iz Bosne i Hercegovine, pobjednici su prvog izdanja međunarodnog turnira Dubrovnik DUD Bowl za uzrast do 13 godina, koji se od subote do ponedjeljka u organizaciji tenis kluba Ragusa i Tenis centra Dubrovnik održao na terenima u Gospinom polju.

Dodik je u finalu bila bolja od Jovane Cvetković iz Srbije (prošlogodišnje pobjednice U-11 turnira) sa 6:4 i 6:3, dok je Muharemović svladao sunarodnjaka Lea Puljića sa 6:3 i 6:3. Pobjednici su osvojili besplatno sudjelovanje na Dubrovačkom ljetnom kampu s Goranom Ivaniševićem i jednogodišnji ugovor s Wilsonom. Pasko Barović, direktor Turnira, pobjednicima je uručio i prijelazni pehar.

Polufinalisti su bili: Marino Jakić i Nemanja Marković u kategoriji dječaka i Marijela Duplančić i Ena Tanović u kategoriji djevojčica. Oni su osvojili ček s 50% za sudjelovanje na Dubrovačkom ljetnom kampu s Goranom Ivaniševićem. Najbolji u Utješnom turniru bili su Fedor Popović iz BiH (u finalu sa 6:3 i 6:1 bolji od Hrvata Kristijana Bilojelića) te Magdalena Jukić iz TK Ragusa (u finalu sa 6:3 i 6:0 bolja od Leticie Tarocco iz TK Dubrovnik).

Podsjetimo, tjedan prije odigran je i turnir za uzrast do 11 godina na kojem su najbolji bili Makedonac Boris Mrkev i Filipinka Alexandra Eala. Sveukupno, na dva turnira Dubrovnik DUD Bowla nastupilo je preko 110 tenisačica i tenisača iz 20 država svijeta, od Filipina i Libanona do Australije i Čilea te Južnoafričke republike.

Na dodjeli priznanja svima se u ime organizatora zahvalio Pasko Barović, a vrijedi dodati kako je finala sudio dubrovački međunarodni sudac Marijan Pančevski.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist