DuList IN

FOTO: “Dubrovačkom trpezom” zatvorena sezona

FOTO: "Dubrovačkom trpezom" zatvorena sezona

Tradicionalna manifestacija "Dubrovačka trpeza" kojom se obilježava završetak središnjeg dijela turističke godine, jutros je na Stradunu privukla velik broj domaćih i stranih ljubitelja dobre hrane i pića.

Na stolovima postavljenim duž Straduna svojom ponudom predstavili su se dubrovački hoteli i restorani, konavoski i pelješki vinari, zatim pekari i slastičari, kao i ugostitelji iz šire dubrovačke regije.

– Organiziramo i ove godine Dubrovačku trpezu čime se zahvaljujemo svima vama koji ste u protekloj godini naporno radili, kao i svim našim gostima koji su došli danas u Dubrovnik da danas uživaju. Prvenstveno zahvaljujem ugostiteljima i radnicima. Do Nove godine nadam se da ovo neće biti zadnje, da će TZ još ovako lijepih stvari pripremiti – izjavio je gradonačelnik Vlahušić, nakon čega je dao zeleno svjetlo brojnim domaćim i stranim znatiželjnicima koji su se za 20 kuna, koliko je koštao bon za hranu te 10 kuna za piće, častili bogatom ponudom na šest stolova uzduž Straduna.

U zabavnom programu ispred crkve sv.Vlaha nastupili su Klapa Kaše i Udruga "Dubrovački primorski svatovi" s plesom "Linđo", a zarada od Dubrovačke trpeze namijenjen je u humanitarne svrhe.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist