DuList IN

FOTO Drugi rođendan Zvono Butiquea uz zamamne djevojke i zalazak sunca

FOTO Drugi rođendan Zvono Butiquea uz zamamne djevojke i zalazak sunca

Rođendanska zabava povodom drugog rođendana ‘Zvono Butiqea’ Andree Zvono održana je u nedjelju navečer na Coral Beach Cavi uz brojne lijepe modele i divan ugođaj uz zalazak sunca.

Podsjetimo, 17.srpnja označava drugu godišnjicu Andreinog butika, a za koji je sama Andrea pripremila raskošnu zabavu. Domjenak na plaži Coral beach club, na koji su uzvanici stigli prijevozom s mini autima, tratamenat, DJ te modna revija ostavili su mnoge bez daha.

Od poznatijih uzvanika zabavi su se odazvale pjevačica Pamela Ramljak i misica Barbara Ljiljak, ali i dogradonačelnik Grada Dubrovnika Željko Raguž sa svojom ženom i kćeri.

-Uvijek volim nekako obilježiti godišnjicu, a kako volim ovu plažu bila je to jedinstvena prilika za zabavu. Prikazana je i moja nova kolekcija narančastih haljina koje su na ovoj maloj reviji nosile moje Dubrovkinje – izjavila je modna dizajnerica Andrea Zvono.

Sama Pamela nije mogla zadržati za sebe svoje oduševljenje svim dosadašnjim Andreinim dizajnima.

-Sjećam se prvog njenog poziva kada je imala dvadeset godina. Bila je klinka koja je mene nazvala da bi mi poklonila haljinu. Ja sam se oduševila tom idejom, ali i njenim kasnijim dizajnima koji su savršeni za žene. Oni su jednostavni, ugodni a i ono najvažnije prelijepi – poručila je pjevačica Pamela Ramljak.

Reviju je također posjetila i Miss Universe Hrvatske 2015. Barbara Ljiljak.

-Jako mi se sviđa Dubrovnik s predivnim plažama i prelijepom starom gradskom jezgrom. Andreine haljine mi uvijek zapadnu za oko i uvijek se rado vidim u njima – rekla je Barbara.

Kako je protekla rođendanska zabava pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist