Aktualno

FOTO / Dan otvorenih vrata Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku

FOTO / Dan otvorenih vrata Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku

U prostorijama Sveučilišnog kampusa danas je održan Dan otvorenih vrata Odjela za umjetnost i restauraciju i studija Povijest Jadrana i Mediterana.

U programu Dana otvorenih vrata bilo je i predstavljanje institucija studentima kako bi im pobliže prenijeli svoj rad i dugogodišnje iskustvo.

– Dan otvorenih vrata ima višestruko značenje i ciljeve. Želimo povećati razinu prepoznatljivosti ovih studija. Osim toga, studentima želimo omogućiti neka nova znanja, spoznaje, informacije. Vjerujemo kako će se na današnji dan realizirati neke nove ideje – rekla je Ivana Pavlić, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Dubrovniku.

S druge strane, studenti su predstavnicima institucija prezentirali iskustva studiranja iz Portugala i sa stručne prakse na Lopudu. Neki od predstavnika institucija koji su održali prezentacije s korisnim informacijama su i Rozana Vojvoda, viša kustosica UGD, Julijana Antić Brautović koja je zadužena za martketing i odnose s javnošću Dubrovačkih muzeja te mnogi drugi. 

Cilj ove manifestacije je održati kontinuitet suradnje između Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku i studija Povijest Jadrana i Mediterana i relevantnih institucija.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist