DuList IN

FOTO Cele i La Bodega novo ljetno hit odredište

FOTO Cele i La Bodega novo ljetno hit odredište

Lijepo je svjedočiti pozitivnim ugostiteljskim primjerima koji su zajedničkim snagama osigurali uspješan projekt na zadovoljstvo domaćih i turista.

Cafe bar Cele i La Bodega odlučili su, naime, svojim gostima pružiti nezaboravne trenutke u vrelim ljetnim noćima te im uz atraktivan program i jednake cijene zagarantirati dobru zabavu u jedinstvenom ambijentu povijesne jezgre, uz samo Crkvu svetog Vlaha.

Ove subote goste Cele i La Bodege zabavljali su Dj-ica Miss Iness te saksofonist Željko Barač, a u ovom odličnom glazbenom spoju uživali su brojni domaći i strani gosti.

Oživljeni glavni gradski trg dobio je novu vibru te postao žarište na kojem se okupljaju generacije željne dobrog provoda. O tome najbolje svjedoče svi oni koji su se ove subote zatekli u Gradu.

Mjesto okupljanja koje je postalo hit odredište u Dubrovniku svakodnevno će nastaviti pružati svoje usluge i program koji Dubrovnik zaslužuje. Stoga, rezervirajte već sada svoj stol na kontakte 0994230400 (Cele) i 0914578801 (La Bodega)!

 

Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist