DuList IN

FOTO Brojne zvijezde na otvorenju luksuznog Bellevuea

FOTO Brojne zvijezde na otvorenju luksuznog Bellevuea

Sinoć je u Orebiću službeno otvoren novoobnovljeni luksuzni hotel Bellevue, a svečanom otvorenju pridružili su se brojni uglednici i osobe iz javnog života.

Redatelj Dalibor Matanić koji je sa svojim filmom Zvizdan imao izuzetno uspješnu godinu kao kum hotela prerezao je vrpcu, dok je službeni dio događanja vodila senzacionalna voditeljica Iva Jerković. Gosti su imali prilike uživati u nastupu jedne od najvećih domaćih glazbenih diva – Nine Badrić, nastupu saksofoniste Jakše Kriletića te modnim revijama.

Prekrasna taraca hotela Bellevue tako je sinoć bila idealna kulisa za modne revije dizajnerica Marka Marija Cvitanović Vintage Glamour Pounje, Larie by Marina Lacković i torbi bags by Kristina te brandova Lisca, Max&Co i s’Oliver i Di Caprio.

Predsjednik uprave HTP Orebić, Srđan Janićijević zahvalio se se svim investitorima, partnerima, izvođačima i zaposlenima koji su dali svoj maksimum kako bi ova svečana večer bila što veliačnstvenija. Zahvalio se i arhitektima Duji Kaliterni i Janu Pivcu koji su radili na kompleksu te rekao nešto o investiciji:

-Otvorenjem novoobnovljenog hotela Bellevue zaokružujemo prvu fazu investesticijskog ciklusa u društvu. Radi se o investicije vrijednoj 20 milijuna kuna kojom dižemo kategoriju smještajnih kapaciteta, a samim time i kvalitetu usluge. Ovo je zasigurno vrlo značajna investicija kako za društvo tako i za Orebić i sami Pelješac i vjerujem kako će u narednom razdoblju i drugi slijediti naš pozitivan primjer investiranja u turizam u Orebiću i na Pelješcu – rekao je Janićijević.

U večer protkanu glazbom, modom, gastronomijom i zabavom uživala su i mnoga ugledna imena društvenog i javnog života poput: Helene Minić Matanić, Vanje Mamić, Marije Cvitanović, Tomislava Jelića Kamenog, dr. Aleksendra Milenovića, Jakše Puljiza, Suzy Josipović Redžepagić i mnogih drugih.

Ovaj magični hotel smješten je na samo more, a kombinacija njegovog šumsko-morskog ambijenta čini ga jednim od najljepših mjesta na našoj obali. Ukupni kapacitet kompleksa Bellevue bit će 330 ležajeva. Ovim otvorenjem pokazano je kako transformacija hrvatske obale u sve privlačniju i sve kvalitetniju turističku destinaciju, koja osim savršene prirode, ima i visokokvalitetan hotelski smještaj, ne staje.

Orebić, grad kapetana i pomorske tradicije, svojim posjetiteljima definitivno ima puno toga za pružiti. Osim izuzetne prirode, poznatih valova u pelješkom kanalu, gastronomije i vina, od jučer Orebić ima i novoobnovljeni turistički kompleks Bellevue koji će svojim novim izgledom zasigurno mamiti brojne uzdahe. S obzirom na ovaj predivni hotel, ali i na planirana buduća ulaganja u obnavljanje i proširivanje smještajnih kapaciteta u Orebiću, Orebić polako postaje it turistička destinacija naše obale.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović