DuList IN

FOTO Atlantida pokazala što je pravi rock zvuk

FOTO Atlantida pokazala što je pravi rock zvuk

Jedna od najboljih dubrovačkih grupa – Atlantida, nastupila je večeras u Uvali Lapad, još jednom orpavdavši svoj kultni status među svojim sugrađanima.

Atlantida je izdala svoj povratnički album u izdanju Croatie Records pod nazivom „Premalo za san“,  Jedan od najboljih rock albuma 2012. godine , koji je dobio odlične ocjene struke a i publike  najavljen je prekrasnom baladom 'Lađe'.

Uz njih, kao predgrupa nastupio je mladi dubrovački bend Crockers, kao predgrupa i sjajan uvod u rock-spektakl, a mladi rockeri ujedno su predstavili i svoje autorske pjesme.

Pjesma 'Lađe' se zajedno s već poznatim singlovima 'Lutam pod oblacima' i 'Dodir u bojama' te još sedam drugih, nalazi u albumu 'Premalo za san', na kojem band predstavlja raznolikost  autorskog izričaja objedinjenog prepoznatljivim zvukom i produkcijom. Atlantida je također oduševila mnoge kritičare live nastupom, koji preporučuju vidjeti ovaj band uživo.

Prošle godine nastupili su u Revelinu,  a ovog ljeta zajedno sa TZ Dubrovnik odlučili su napraviti rock spektakl za svoje sugrađane i sve goste Grada  na samoj plaži uvale Lapad.

Kako je bilo, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist