DuList IN

FOTO Asian Dub Foundation oduševili u Parku Orsula!

FOTO Asian Dub Foundation oduševili u Parku Orsula!

Sinoć 28. srpnja, službeno je započeo prvi Croatia Music Adventures! Projekt čiji je cilj spajanje ekskluzivnih hrvatskih lokacija i stranih glazbenih zvijezda, uspješno je spojio Park Orsulu i Asian Dub Foundation.

Prije nastupa britanske senzacije, publiku je zagrijala Sassja koja je u ožujku objavila hvaljeni album „Taktički praktično“, a njezin je nastup bio najbolja moguća uvertira u show koji je uslijedio.

Ovogodišnji Croatia Music Adventures završava 4. kolovoza kada organizatori Menart BPM i Promoteka u Dubrovnik dovode jednog od najpoznatijih talijanskih pjevača – Marija Biondija koji upravo na turneji promovira novi album „Beyond“ (Sony Music / Menart).

Prema mišljenju samog benda, ovo je bio jedan od njihovih najboljih nastupa u Hrvatskoj. Sinergija publike i izvođača bila je na nevjerojatnom nivou. Na repertoaru su se osim pjesama s novog albuma „More signal and more noise“ našle i starije stvari.

Već sljedećeg utorka, 4. kolovoza, u Park Orsula dolazi Mario Biondi s bendom koji ga je pratio i na fantastičnom koncertu u Lisinskom u Zagrebu. Predgrupa Mariju Biondiju bit će grupa Soul Shadows.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist