DuList IN

FOTO 2Cellos očarali Sharon Stone!

FOTO 2Cellos očarali Sharon Stone!

Planetarno popularni dvojac 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, sinoć su nastupili na gala priredbi Celebrity Fight Night, poznatoj kao jedan od najelitnijih dobrotvornih evenata u svijetu.
Ovaj se događaj već tradicionalno održava svake godine u Palazzo Vecchio u Firenci, a privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba.

Šulić i Hauser najprije su nastupili zajedno s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su potom odsvirali još jednu stvar. A onda su uslijedile poznate izvedbe 2CELLOS kojima su dečki oduševili sve okupljene goste!

A oduševljena je bila i slavna glumica Sharon Stone, s kojom se Stjepan Hauser družio nakon koncerta:
– Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna! Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me naravno oduševilo! – komentira Stjepan.

I brojni drugi slavni gosti nisu ostali ravnodušni na energiju i talent našeg slavnog dvojca, primjerice ni legendarni televizijski voditelj Larry King, s kojim su se dečki također upoznali.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist