Natrag
17.8.2017 23:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO 2Cellos očarali Sharon Stone!

14.9.2015 @ 13:29 Dulist dulist IN
5;5

Podijelite:

Planetarno popularni dvojac 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, sinoć su nastupili na gala priredbi Celebrity Fight Night, poznatoj kao jedan od najelitnijih dobrotvornih evenata u svijetu.
Ovaj se događaj već tradicionalno održava svake godine u Palazzo Vecchio u Firenci, a privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba.

Šulić i Hauser najprije su nastupili zajedno s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su potom odsvirali još jednu stvar. A onda su uslijedile poznate izvedbe 2CELLOS kojima su dečki oduševili sve okupljene goste!

A oduševljena je bila i slavna glumica Sharon Stone, s kojom se Stjepan Hauser družio nakon koncerta:
– Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna! Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me naravno oduševilo! – komentira Stjepan.

I brojni drugi slavni gosti nisu ostali ravnodušni na energiju i talent našeg slavnog dvojca, primjerice ni legendarni televizijski voditelj Larry King, s kojim su se dečki također upoznali.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana