Sport

FINAL SIX Jug ‘izbacio’ Olympiacos, u polufinalu dočekuju Pro Recco

VK Jug CO - Finale Prvanstva Hrvatske

Jug Croatia Osiguranje u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Final six-a, koja je odigrana večeras u Budimpešti, svladao je Olympiakos rezultatom 11:8.

Jugaši su vodili u prve dvije četvrtine (3:1 i 4:1), a preokret je grčka momčad napravila u trećoj četvrtini u kojoj je povela 5:3, no Jug je i dalje bio u vodstvu s tri gola razlike. Zadnja četvrtina završila je izjednačeno 1:1, a ukupno Jugaši su pobijedili s 11:8.

Po dva gola za Jug su dali Javier Garcia Gadea, Pavo Marković, Josip Vrlić i Felipe Perrone, a po jedan Loren Fatović, Maro Joković i Paulo Obradović. Utakmicu su sudili Španjolac Xavier Buch i Rus Sergey Naumov,  dok su delegati bili Gianni Lonzi  i Angel Moliner.

Jug se u polufinalu susreće s Pro Reccom, a susret je na rasporedu u petak, 26. svibnja u 19 sati.

Inače, četvrtfinalnim utakmicama Jug Croatia osiguranje – Olympiakos, te Eger – Brescia, koja je na rasporedu u 20.30, počeo je završni turnir LEN Lige prvaka, Final six.

-Olympiakos je jedna momčad koja igra sjajan i kontroliran vaterpolo, teško ju je nadmudriti, te će sigurno biti iznimno teška utakmica, odlučivat će sitnice i nadamo se da možemo pogodit formu i biti najbolji za ovaj Final six kao što smo to bili u ključnim utakmicama ove sezone. Kad gube, a malo utakmica gube, gube ih s malo golova razlike i te su utakmice s malim brojem golova općenito. To je momčad koja se neće raspast ako im krene nizbrdo – rekao je prije današnje utakmice Juga Co Vjekoslav Kobešćak.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist