Sport

FINAL 6 U ZADRU Kadeti Juga prvaci Hrvatske!

FINAL 6 U ZADRU Kadeti Juga prvaci Hrvatske!

Kadeti Jug Croatia osiguranja prvaci su Hrvatske. Na završnom turniru, Final 6 održanom na bazenu zadarskog Višnjika ovog vikenda, ostvarili su dvije pobjede te osvojili titulu najboljih.

Momčad Frana Karača i Željka Vukčevića najprije je u polufinalu uvjerljivo svladala KPK s 12:3 (6:1, 0:0, 3:2, 3:0), a potom u finalu sa 7:5 (0:0, 2:0, 0:3, 5:2) slavila protiv domaćina Zadra 1952..

U finalnom meču Jugaši su sjajno otvorili meč (Zvono i Banić za 2:0), ali su u trećoj četvrtini Zadrani serijom tri pogotka preokrenuli rezultat na 2:3. Ipak, u četvrtoj četvrtini Jug opet igra sjajno. najprije za 4:3 pogađaju Banić i Perić, a nakon 4:4 još dva pogotka Banića i Ljepave u mreži Zadrana. Zadar uspijeva smanjiti na 6:5, a u posljednjoj sekundi utakmice Zvono zabija za konačnih 7:5.

Jug CO je u Zadru do titule najboljih stigao u sastavu: Ivan Jurišić, Nedjeljko Ljuban, Nikola Ljepava, Patrik Kolak, Zvonimir Perić, Vlaho Pavlić, Luka Bjelopera, Maro Banić, Roberto Radić, Hrvoje Zvono, Matej Miloglav, Ivan Kisić, Luka Živalj te Lovro Borovina.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist