Sport

FESTIVAL PLIVANJA Šurkoviću i Baletinu tri zlata i dva srebra

FESTIVAL PLIVANJA Šurkoviću i Baletinu tri zlata i dva srebra

Kadeti Juga Mario Šurković i Marko Baletin nastupili su proteklog vikenda u Zagrebu na mitingu ‘Festival plivanja’. U konkurenciji 492 natjecatelja iz 25 klubova Jugovi plivači osvojili su ukupno pet medalja od kojih su tri zlatne i dvije srebrene.

Mario Šurković je u kategoriji plivača rođenih 2003. godine osvojio tri zlata i srebro. Prvi je bio u disciplinama 400 slobodno te 100 i 200 leđno, a drugi na 200 mješovito. U zbroju vrijednosti rezultata iz četiri discipline Mario se plasirao na visoko drugo mjesto na ovom natjecanju, te je osvojio novih 20 grand prix bodova. U sezonskom poretku mini grand prixa Mario zauzima drugo mjesto, a do kraja sezone ostale su još dvije postaje: Sisak i Split.

Marko Baletin natjecao se u kategoriji plivača rođenih 2004. godine. Imao je odličan nastup, te je doplivao do srebra u disciplini 100 leđno. Još je nastupio u utrkama 200 leđno te 100 i 200 prsno.

U Zagrebu su nastupili pod vodstvom trenera Frane Ćirka.
Sljedeći nastup Jugaši će imati na Krorčuli 22. i 23. 04. na Korkyra kupu. Nastupit će mlađe dobne kategorije: mlađi kadeti i početnici.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr