DuList IN

Festival Dubrovnik Festiwine pod pokroviteljstvom predsjednice

Festival Dubrovnik Festiwine pod pokroviteljstvom predsjednice

Regionalni Festival vina Dubrovnik FestiWine nakon uspješne prve godine broji sitno do realizacije drugog izdanja koje će se održati od 20. do 26. travnja 2015. godine.

Kao i prošle godine, Festival s ponosom nosi pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja je ovom prigodom poručila:

“Svojim pokroviteljstvom želim, poštovani gospodine župane, pružiti dodatni poticaj i potporu svima koji su svoje znanje i rad posvetili promicanju, razvoju i unaprijeđivanju vinarstva u Dubrovačko – neretvanskoj županiji.“

Predsjednica je također zaželjela uspjeh manifestaciji u samoj pipremi i organizaciji drugog vinskog festivala Dubrovnik FestiWine 2015.

Program festivala Dubrovnik FestiWine potrajat će cijeli tjedan – tzv. Dubrovačka vinska setemena od 20. – 26. travnja će ponuditi autohtone sorte vina i posebne menije u dubrovačkim ugostiteljskim objektima, a središnja vinska izložba, na kojoj će se moći kušati brojna vina Dubrovačko-neretvanske županije će se održati u petak i subotu, 24. i 25. travnja.

Dubrovačko-neretvanska županija i županijska razvojna agencija DUNEA u suradnji sa agencijom Dubrovnik PartneR nakon uspješno realiziranog prvog regionalnog festivala vina Dubrovnik FestiWine, nastavljaju s ovim projektom koji promiče vinarstvo i vinogradarstvo Dubrovačko-neretvanske županije te se nadamo kako će postati tradicionalno proljetno događanje u Dubrovniku gdje će se okupljati vinoljupci iz svih krajeva Hrvatske i svijeta, kao i oni koji će na festivalu dobiti priliku da se zaljube u izvrsna vina Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist