Natrag
26.9.2017 18:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Festanjuli gradonačelniku uručili Proglas

26.1.2016 @ 16:24 Dulist Grad

Podijelite:

Gradonačelnik Andro Vlahušić i zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić primili su danas Zvonimira Cetinića i Antu Pavlovića, ovogodišnje festanjule Feste svetog Vlaha u pratnji rektora crkve sv. Vlaha don Tome Lučića.
Gradonačelnik Vlahušić čestitao je festanjulima istaknuvši kako su oni prvi festanjuli nakon obnove crkve svetog Vlaha, u Godini svetog Vlaha kojom se obilježava 1700. obljetnice njegove smrti, što je posebna čast. Izabrani festanjuli ovom prigodom su gradonačelniku Vlahušiću uručili Proglas Feste svetog Vlaha. Na sastanku se razgovaralo o nadolazećoj Festi i odgovornoj ulozi festanjula povodom jubilarne proslave. Svi sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo što će crkva sv. Vlaha otvoriti svoja vrata pred Festu, a don Toma Lučić je gradonačelniku Vlahušiću darovao repliku anđela s novog oltara crkve, javljaju iz gradske uprave.

Zvonimir Cetinić je kapetan duge plovidbe, po struci inženjer pomorskog prometa. Dobitnik je nagrade za pothvate na moru kao i medalje za hrabrost. Ante Pavlović po zanimanju je autoelektričar i u toj struci radi kao obrtnik sve do sada. Dragovoljac je Domovinskog rata. Član je Kulturno umjetničkog društva Komolac, u sklopu kojeg vodi limenu glazbu i svira.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana