Kultura

FA LINĐO U nedjelju audicija za nove plesače i glazbenike

FA LINĐO U nedjelju audicija za nove plesače i glazbenike

Folklorni ansambl “Linđo” obavještava sve zainteresirane djevojke i mladiće sa navršenih 12 godina, da će se audicija za upis novih članova – plesača i glazbenika, održati u nedjelju 5. listopada u 10 sati u kinu Sloboda.

Probe će se tijekom godine održavati u prostorijama Linđa u Lazaretima i Linđovoj prostoriji pokraj Umjetničke galerije u Gradu.

Folklorni ansambl “Linđo” slijedeće godine obilježava 50 godina djelovanja, a njegovi su članovi na svojim promotivnim turnejama proputovali brojne zemlje Europe, Sjeverne i Južne Amerike. Ansambl također organizira i brojne aktivnosti i izlete za svoje članove. Tako se redovito organizira malonogometni turnir, izlet na Lopudu, skijanje u Sarajevu i proljetni vikend na Mljetu.

– Do kraja godine, Linđo će sudjelovati na Međunarodnoj folklornoj smotri u Turskoj – Izmiru, a još nas i očekuju turneje u Vukovar, Makedoniju i Bruxelles. Dođite i vi na audiciju i postanite našim članom, te uz ples, glazbu i druženje sudjelujte u brojnim putovanjima i promociji Dubrovnika i Hrvatske u svijetu – poručuju iz FA Linđa.

Pročitajte još

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist