DuList IN

Evo što i kad donosi tradicionalni Dubrovački karnevo

Evo što i kad donosi tradicionalni Dubrovački karnevo

Krajem veljače u Dubrovniku po 18. put održat će se tradicionalni ”Dubrovački karnevo”, javljaju u subotu iz gradske uprave.
Kako napominju na svojim stranicama, četverodnevna manifestacija posvećena je prvenstveno djeci i mladima, ali i svima koji žele dobru zabavu pod maskama.
– Dubrovački karnevo otvorit će se u petak 24. veljače uz izložbu karnevalskih maski, kostima i fotografija u organizaciji udruge DART u Turističko-informativnom centru na Pilama, nakon čega slijedi mimohod maškaranih grupa dubrovačkih dječjih vrtića na Stradunu i njihovo predstavljanje u Revelinu. Prvi dan Karnevala završit će Maškaratom ispod kuplja u Lazaretima – navode iz Grada te dodaju kako drugi dan Karnevala u nedjelju 26. veljače, započinje ”Faćendom od malih maškara” u kojoj sudjeluju djeca predškolske dobi i maškarane obitelji, a završava maškaranom zabavom u Revelinu.
U ponedjeljak 27.veljače je maškarani školski dan koji će se tijekom cijelog dana sa svim dobnim skupinama održavati u Revelinu, a završni događaj ”Ultimi od karnevala” održat će se utorak 28. veljače u Revelinu. Dubrovački karneval 2017. je završna manifestacija Dubrovačkog zimskog festivala.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist