DuList PROMO

EVENT LAB Nove radionice za ljubitelje vina

EVENT LAB Nove radionice za ljubitelje vina

Nakon kratkog odmora, započinje novi ciklus radionica za sve ljubitelje vina!

U želji da doprinese i obogati zimu u Dubrovniku jedinstvenim sadržajem za svoje sugrađane, sommelierka Ksenija Matić već drugu godinu organizira poučne radionice kušanja vina. Dio studenog i prosinac već su protekli s nekoliko zanimljivih tema, a Ksenija nam je ispričala što sve priprema kroz siječanj i veljaču.

-Napravili smo kao i lani malu pauzu za blagdane i vrijeme godišnjih odmora tako da se vraćamo s radionicama 23. siječnja. Svi prostori u kojima smo organizirali radionice su bili posebni i divni na svoj način, Takenoko i Amfora lani, ali moram priznati da sam iznimno sretna jer smo ove godine doveli radionice baš u Grad, u zidine. Predblagdanski ciklus proveli smo u wine baru D’Vino, a ovaj novogodišnji period slijedi u preslatkoj Trattoriji Capriccio pokraj Akvarija i to na poziv vlasnika koji su prisustvovali našim radionicama. Ulica u kojoj sam se rošulala (pa rolala), igrala hvatice, graničara, ‘caja i lopova’ postaje privremeni dom radionicama u kojima nevjerojatno uživam i to me čini posebno sretnom – priča nam Ksenija.

-Upravo zato jer ćemo boraviti u obiteljskom restoranu s talijanskom kuhinjom, ciklus započinjemo radionicom ‘Vina Italije’ 23. siječnja. Potom ćemo 30. siječnja održati radionicu ‘Uvod u svijet vina’, za sve one koji su propustili neke od Uvoda koje smo radili ranije. Moram priznati da je Uvod naša najpopularnija radionica i zbog nje smo stvorili malu ‘sektu’ sljedbenika koji se rado odazivaju i sudjeluju na našim ostalim radionicama. Uslijedit će radionica ‘Slatka vina’ 06. veljače za sve sladokusce, a nakon toga pripremamo jedno ozbiljnije iznenađenje. Održat ćemo AVA Masterclass 16. veljače u restoranu Kopun, gdje će nas sommelier Siniša Lasan, aktualni prvak Hrvatske, provesti kroz svoju ‘Američku Vinsku Avanturu’ sa čak 12 sjajnih vina. Posebno iznenađenje masterclassa će biti magnum boca (1.5L) jednog vrlo cijenjenog vina. Radionice u Trattoriji Capriccio nastavljamo 20. veljače uz temu ‘Crna vina Francuske’, a za kraj ovogodišnjeg ciklusa radionica #volimvino smo ostavili svima nam dragi plavac mali te ćemo 27. veljače upoznati ‘Različitosti plavca’ – govori nam Ksenija.

Sve radionice započinju u 17:00 sati i traju otprilike 2 sata, a ograničene su na maksimalno 10 sudionika. Na radionice su dobrodošli i početnici i napredniji ljubitelji vina. Za sve informacije i rezervacije slobodno se obratite na ksenija@eventlab.hr ili angela@eventlab.hr.

EVENT LAB Nove radionice za ljubitelje vina

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist