Sport

EUROPA CUP Lako s Nizozemcima, danas derbi protiv Srbije

EUROPA CUP Lako s Nizozemcima, danas derbi protiv Srbije

Drugog dana HEP Europa Cupa, koji se do 18. veljače održava u Splitu, Hrvatska je svladala Nizozemsku sa 16:4.

Najbolji strijelac utakmice bio je Andro Bušlje s tri zabijena gola. Po dva gola zabilježili su Buljubašić, Vrlić, Zović i Joković, a po gol Fatović, Krapić, Vukičević, Bušlje, Šetka te Garcia. Kod Nizozemaca gol su postigli Muller, Winkelhorst, Van Ijperen i Koopman. Idući susret Hrvatska igra danas protiv Srbije.

-Odigrali smo jednu vrlo dobru utakmicu te smo kontrolirali rezultat od početka do kraja. Ostvarili smo što smo željeli, pobjedu. Nadam se da smo stekli sigurnost u napadu koja će nam trebati za iduću, iznimno tešku utakmicu protiv Srbije. Nemamo puno vremena. Sigurno da ćemo malo pogledati njihovu utakmicu protiv Grka, analizirati odakle prijete najveće opasnosti te to pokušati spriječiti. Moramo biti puno agresivniji i u obrani i u napadu nego što je to bilo protiv Grčke. Imamo dosta prostora za napredak i nadam se da ćemo pružiti dobru partiju. Želimo se na taj način zahvaliti navijačima, nadam se da će nas doći podržati – izjavio je Marko Bijač.

-Nakon poraza od Grčke, kada smo odigrali stvarno loše, sad smo se digli. Od početka smo kontrolirali rezultat te nismo dopustili da utakmica uđe u neku neugodnu zonu, priveli smo je mirno kraju. Pokazali smo da je kvaliteta na našoj strani, što se na kraju vidjelo na rezultatu. Iako utakmica protiv Srbije nema neki rezultatski značaj, nadam se da ćemo je igrati pred punim bazenom na Poljudu. To je uvijek derbi, utakmica koja sama za sebe ima neki značaj. Nadam se da ćemo pobijediti te uz pomoć publike proslaviti tu pobjedu – rekao je Loren Fatović.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist