Grad

ESN HRVATSKA U Dubrovniku 70 delegata iz šest sveučilišnih gradova Hrvatske

ESN HRVATSKA U Dubrovniku 70 delegata iz šest sveučilišnih gradova Hrvatske

U Dubrovniku će se od 12. do 14. svibnja održati jubilarna, 10. Nacionalna platforma Erasmus Student Networka (ESN-a) Hrvatska koja će okupiti 70-ak studenata iz Osijeka, Zagreba, Rijeke, Zadra, Splita i Dubrovnika te nekoliko međunarodnih delegata.

Uz bogat dnevni program, ESN Dubrovnik u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku, RIT-om, DIU Libertasom i UNIDu radijem u petak u CC Revelinu organizira studentsku zabavu.

Tema zabave je prohibicija, a promovira se odgovorno konzumiranje alkoholnih pića uz pomoć Responsible zone u kojoj će biti voda i grickalice dostupne svim gostima. Također, u suradnji sa Klubom Lazareti subotu će se održati koncert lokalnoga rock benda Material Damage koji će tom prilikom predstaviti svoje originalne pjesme.

Nacionalna Platforma glavna je skupština ESN-a Hrvatska koja se održava dvaput godišnje, a bavi se temama studentske mobilnosti te raspravama, kritikama i pohvalama rada sekcija. Drugi je put nakon 2014. godine u organizaciji ESN-a Dubrovnik te je sjajna prilika za promoviranje Sveučilišta u Dubrovniku kako na razini Hrvatske, tako i na razini Europe.

Grad Dubrovnik je povodom Nacionalne Platforme omogućio besplatan javni prijevoz delegatima te na taj način podržava studente koji volontiraju za Erasmus Student Network Hrvatska.

 

Pročitajte još

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist