Vaše vijesti

EKO-OMBLIĆI UPOZORAVAJU Divlje odlagalište u srcu Mokošice!

EKO-OMBLIĆI UPOZORAVAJU Divlje odlagalište u srcu Mokošice!

Eko centar Zeleno Sunce i Eko-Omblići uputili su otvoreni apel komunalnim službama Grada u vezi divljeg odlagališta u centru Mokošice.

-Pitaju nas naši sugrađani ponajviše iz Mokošice preko našeg Zelenog telefona Eko Fona 020/453-850 i žale se kako ga već preko dva mjeseca nitko nije uklonio te da je već obraslo travom. Odmah smo se neki dan po dojavama zaputili prema centru Nove Mokošice ili točnije u Ulicu Bartola Kašića, vis-a-vis banke i Opskrbnog centra i uvjerili se kako tu ima i vreća sa šutom i nekog starog namještaja – kažu Eko-Omblići.

-Zašto se dozvolio ovaj ekocid u Mokošici ne znamo, ali činjenica je da ovdje u ovom najvećem gradskom naselju ima dosta komunalnih problema. Jer takvih divljih odlagališta ima još nažalost i zapravo nema komunalnog reda, o čemu smo toliko puta pisali i govorili. Kada će se konačno uspostaviti komunalni red u Mokošici odnosno Rijeci dubrovačkoj , goruće je pitanje svih žitelja Mokošice i ‘Rijeke’? – pitaju se Eko-Omblići.

Napominju kako u posljednje vrijeme i Nova Mokošica postaje turističko odredište te sve više turista tu boravi jer vole mir i ljepotu Rijeke dubrovačke, pa bi, kažu, o ovome trebale povesti računa i turističke institucije i Grada i Županije.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist