DuList IN

EKO OMBLIĆI PORUČILI „Mare, uz tebe smo!“

EKO OMBLIĆI PORUČILI „Mare, uz tebe smo!“

„Mare, uz tebe smo!“ naziv je humanitarne akcije koju su započeli najmlađi ekoaktivisti Eko-Omblići, a sve za liječenje naše mlade 28-godišnje sugrađanke Mare Maltarić.

Prodajom svojih eko proizvoda i likovnih uradaka te oslikanih recikliranih platnenih torbi Eko-Omblići su već započeli skupljanje priloga za Maru.

– Glavna humanitarna akcija za našu Maru biti će u subotu 30. svibnja 2015. od 10 do 13 sati ispred Sv. Vlaha kada će naši ekoaktivisti Eko Omblići i Zeleno Sunce imati svoj mali štand i prodavati svoje eko proizvode (lavandu, mjendule, džemove od smokava, arancine, bruštulane mjendule, ljekovito bilje ) i oslikane reciklirane platnene torbe te tako nazočiti i na ‘Danu Udruga Grada’ koji se svake godine održava na ulicama našega Grada kako bi se ukazalo na važnost civilnih udruga koje uveliko doprinose kvaliteti i kvantiteti življenja lokalne zajednice. Stoga molimo sve naše sugrađane da dođu na Stradun i pomognu svojim prilozima u liječenju naše mlade sugrađanke Mare Maltarić, jer dobro je činiti dobro! – poručuju Eko-Omblići.

Podsjećaju na kraju kako je Mare još kao 10-godišnja djevojčica sa svojim prijateljicama bila vrijedna ekoaktivistica Kluba prijatelja Lokruma.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist