Sport

EKIPNA UTRKA U GRUŽU Prijavite se i budite najbrži!

EKIPNA UTRKA U GRUŽU Prijavite se i budite najbrži!

Još se stignete prijaviti na drugu ekipnu utrku u Luci Gruž.

Naime, Grad Dubrovnik i Atletski klub Dubrovnik u suradnji s Dubrovnik Run-om u sklopu 2. Dubrovačkog zimskog festivala organiziraju ekipnu utrku za odrasle i dječju utrku u luci Gruž koje će se održati 31. siječnja. Pozivaju se svi zainteresirani građani kao i škole da prijave svoje ekipe na utrke.
Prijave za ekipnu, muško-žensku utrku otvorene su do petka 29. siječnja do 13:00 sati. U utrci se natječu ekipe sastavljene od točno četiri člana, odnosno dva muška i dva ženska člana.

Kotizacija za utrku iznosi 100 kuna po ekipi. Natjecateljima će biti osigurana okrjepa tijekom i prigodne medalje za pobjednike. Cjelokupni iznos kotizacije uplaćuje se na žiro račun AK Dubrovnik, najkasnije do petka 29. siječnja u 13:00 sati.

Utrka će se održati u nedjelju, 31. siječnja 2016. godine sa početkom u 11:00 sati i to na pristaništu gruške luke. Dužina staze je 1 kilometar. Na kraju staze trkači se okreću i vraćaju na startno-ciljnu ravninu (ukupno 2 kilometra po natjecatelju). Minimalna starosna dob za sudjelovanje u ovoj utrci je 16 godina, a svi natjecatelji se natječu na vlastitu odgovornost.

Dječja utrka, odnosno utrka dubrovačkih osnovaca održat će se također 31. siječnja s početkom u 10:00 sati. Pozivaju se sve osnovne škole da prijave svoje učenike, a listu s učenicima koji će sudjelovati na utrci, najkasnije do 25. siječnja, da dostave na e-mail: du@has.hr.
Detalje potražite ovdje.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist