DuList IN

DZF Novogodišnji vikend prepun zanimljivih događaja

DZF Novogodišnji vikend prepun zanimljivih događaja

Dino Merlin, Pravila igre i Songkillersi uvest će Dubrovčane i njihove goste u 2018. godinu nezaboravnim dočekom u nedjelju, 31. prosinca s početkom u 21 sat na Stradunu.

Najluđoj noći na Stradunu prethodit će Dječji doček Nove godine uz skupinu Animino koja će prirediti žonglerski i breakdance show s početkom u 11 sati ispred crkve sv. Vlaha. Dječja kolenda čut će se na Stradunu već od 10:30 sati u izvedbi polaznika Radionice kolendi i božićnih pjesama Matice hrvatske uz Ad Libidum bend i Plesni studio Lazareti koji će uz okupljene dočekati Djeda Mraza i vilenjake. Svi će se oni pobrinuti da ovo bude poseban i nezaboravan dan i za one najmlađe.

Tradicionalna kolenda uz Folklorni ansambl Linđo, Zbor Libertas i Gradsku glazbu Dubrovnik održat će se točno u podne, a potom će u 12:15 uslijediti Cocktail show kao zagrijavanje za Silvestarsku noć.

Dan ranije, u subotu, 30. prosinca, The Frajle će već uvesti Grad u novogodišnje raspoloženje koncertom s početkom u 21 sat ispred crkve sv. Vlaha. Uz glavni program dočeka na Stradunu, valja istaknuti i Doček Nove u Lazaretima koji će početi 31. prosinca u 22 sata.

Prvi dan 2018. godine uveličat će Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra u podne na Stradunu, već tradicionalno uz kamenice i pjenušac. Orkestrom će ravnati Ivan Josip Skender, a nastupit će i sopranistica Nikolina Pinko, a na repertoaru su nezaobilazni valceri i popularne arije. Također, 1. siječnja će se četvrti put u Dubrovniku održati jedinstvena međunarodna atletska utrka uz baklju mira, sa startom i ciljem na Stradunu. Početak utrke je u 14 sati.

U duhu blagdanskog darivanja, u središnjem informativnom centru Dubrovačkog zimskog festivala u Luži, sve posjetitelje očekuju zanimljive ponude. Za kupnju festivalske šalice i kišobrana, od danas pa do kraja godine – jedan artikl po izboru je gratis. Uz to, veliki notes Zimskog festivala u navedenom razdoblju snižen je 20 posto.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist